nedelja, 24. maj 2015

27. - 29. tekaški trening

Živijooo :) spet jaz... še malo, še malo pa bom odtekla svoj 30. trening. Če bo vreme to dopuščalo, se bo to zgodilo jutri. 
Vse dni sva tekli s sosedo razdaljo 4.2km in čas na tej progi od najslabšega izboljšali kar za 100 sekund. Na 28. treningu je bila ona tista, ki je poganjala ter dala vso jezo in adrenalin ven, danes pa sem bila jaz tista, ki se nisem dala in šla na maksimum, tako da je pri zadnjem delu proge malo zaostajala za mano. Ne vem še, če bova prihajajoči se teden podaljšali razdaljo, vendar teden kasneje pa bova sigurno poskušali odtečt 5km. 
 Vir: http://www.mapmyfitness.com/blog/holiday-gift-guide-mapmyrun-3573/
V tem tednu bom najverjetneje naročila novo šporno uro in se je že veselim. Gre za Polar M400 hr, ki je dobavljiv v črni ali beli različici. Nisem še odločena v kateri barvi ga bom vzela, vendar bo najbrž to kar črna, saj je manj občutljiva, čeprav mi je bela ura noro huda :) Katero bi vi vzeli na mojem mestu?
Vir: http://forlivingstrong.com/dont-diet-change-your-lifestyle
In še ena vesela novica! Odkar sem napisala objavo o napredku glede teže in mer, se moram pohvaliti, da sem bila vse dni od takrat z izjemo 19.5., ko sem imela 60kg, pod 60kg, 23.5. sem imela celo 58.9kg :D zelo sem vesela, ker se počasi a vztrajno bližam svojemu cilju, poleg tega se napredek lepo pozna tudi na postavi in počutju.

V upanju na lep sončen teden vas lepo pozdravljam :)

1 komentar:

  1. Bela je huda! Že res, da je črna manj občutljiva, ampak jaz sem pri takih stvareh vedno za manj "dolgočasno" varianto :)

    OdgovoriIzbriši