torek, 21. oktober 2014

2. dan

Dobro jutro! Čeprav je bilo kar težko vstati in sem celo prespala prvo budilko ter se zbudila 5 minut kasneje, sem se že lažje uredila kot včeraj in za to potrebovala cele 3 minute manj, ki jih bom kot zgleda kmalu porabila, saj mi sploh ne tečejo besede in razmišljam o čem bi pisala :)

Včeraj sem mislila, da bom šla malo na zrak, ampak žal je padal dež, tako da ni bilo nič iz tega, zato sem skakala s kolebnico.
Vir: http://www.zdravo.si/kolebnica.html

Naredila sem par ogrevalnih vaj, nato 5x100 poskokov s kolebnico in potem še nekaj raztezevalnih vaj, kar je naneslo skupaj ravno 20 minut. Za poskoke s kolebnico sem potrebovala na začetku več, potem pa vedno manj časa. Časi: 1:18, 1:20, 1:18, 1:14 in 1:12.

Med službo mi je uspelo tudi narediti:
15x trebušnjakov, pri katerih so se mi tako tresle mišice kot da bi jih naredila že 100 :D
15x dvigov noge z vsako nogo
15x dvigov noge na vseh štirih z vsako nogo


Vir: http://bevcmiha.wordpress.com/2011/10/12/nasveti-pri-bolecinah-v-rami-2-del/; http://www.ringaraja.net/clanek/vaje-za-nosecnice-2del_3584.html; http://www.tekaskiforum.net/clanki/61

Počutila sem se precej zadihano in čutila musterfiber na nogah kot da bi ne vem kaj počela. Moje mišice res niso več navajene delat, ampak se bodo že naučile :)
Danes bom preizkusila tale video, ki ga nisem niti še utegnila pogledat -> Kako v 20 minutah porabiti 200 kalorij? Slučajno sem ga zasledila na FBju in upam, da ne bom umrla zraven :)

Zdaj sem pa že malo pozna, šibam :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar