ponedeljek, 15. december 2014

Brazil Butt Lift - 4. in 5. dan

Hej, hej ;) za mano je precej čustveno obarvan vikend, ki bi ga najraje prespala in sem se včeraj z veliko težavo spravila telovadit. Če razmišljam, niti ne vem od kje sem imela voljo za to. 
Vir: http://a-panda-beah.deviantart.com/journal/I-m-not-crying-it-s-just-been-raining-on-my-face-292842135

Sobota, 13.12., sem naredila Bum Bum. Vaje sem delala večinoma tako kot v sredo, s tem da sem nekatere lažje različice zamenjala z težjimi. Po koncu vadbe pri raztezanju so se mi bistveno manj tresle noge in mišice kot prvič, kar je najbrž že napredek. Zanimivo je, da včeraj sploh nisem čutila kakih bolečin v mišicah, kot da dan poprej ne bi nič telovadila :) zgleda, da se moje telo res precej hitro navadi na določeno vadbo, kaj je po eni strani prednost, po drugi slabost, saj jo je potrebno zato večkrat menjati ali povečati intenzivnost pri vadbi.

Nedelja, 14.12., sem naredila:
-> Cardio Axe - zaradi slabega počutja vadbo nisem opravila 100% in sem pri nekaterih vajah, kar malo po svoje naredila in bila na momente kar malo zmedena.
-> High & tight - gre za vaje s elastičnim trakom in utežmi na gležnjih za stegna in zadnjico. Sama teh pripomočkov nisem uporabila, vendar je bilo na momente vseeno naporno. Se pa spomnim, da sem enkrat v preteklosti uporabila trak in drugi dan skorajda hodit nisem mogla. Glede na to, da se danes počutim ok in ne čutim nobenih posledic, zgleda da ga bom mogla poiskati in ga uporabit, da bo kaj efekta ;)

Danes me čaka Bum bum, jutri pa počitek. Ni mi sicer jasno, zakaj se mi kg dvigujejo, če pa telovadim in ne jem več kot sem prej, je pa res, da malo več pijem. Mogoče je to odziv telesa in bo šlo sčasoma dol... Vem, da sem nekje brala, da če nekaj časa ne telovadiš in potem začneš, se mišice "napihnejo" z vodo in sčasoma uplahnijo ter voda oddteče in gredo kg dol. Ne vem sicer, če je to res.. ampak zame je to trenutna tolažba :)
Vir: http://worklols.com/post/5422406645/typical-work-week
No, pa gremo... naj se delovni teden začne! :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar