sobota, 13. december 2014

Brazil Butt Lift - 1., 2. in 3. dan

Pozdravljeni, tisti, ki me berete in spremljate ;) včeraj sem bila preveč utrujena od dela, zvečer pa sem bila zmenjena s prijateljico, tako da mi ni zneslo, da bi se še tukaj oglasila. No, pa koga briga vse to, naj raje preidem kar na bistvo :) Kot sem že povedala, imam bolj hruškasto obliko telesa.
Vir: https://slicenlife.wordpress.com/tag/pear-shape/
Podatki o obsegih telesa in moji teži z dne 7.12., da bom lažje primerjala rezultate.
Prsi     92,5
Pas - kjer je najožji del     72
Trebuh - kjer je popek      86
Medenica                       90,5
Boki - najširši del telesa  105
Stegno - merjeno na zgornjem delu  59.5
Koleno - merjeno nad kolenom         40

Merjeno na osebni diagnostični tehnici Sanitas SBG 39:
Teža            60.8
% maščobe 27.3%
% vode        53%
% mišic       35.9%
Visoka sem cca 164cm.

V sredo, 10.12., sem naredila vadbo z naslovom:
-> Booty Basics - delaš določena vaje, ki so bolj razložene kot v ostalih posnetkih. S tem večinoma nisem imela problemov in je šlo precej zlahka skozi.
-> Bum Bum - a tukaj je bila že druga zgodba :) zame je ta vadba zelo naporna in če jo nisem delala veliko časa, nisem zmogla priti do konca. No tokrat mi je to uspelo, vendar sem zadnjih 10 minut delala vaje v lažji različici. Po končani vadbi, ko sem se raztegnila in ohladila so se mi prav tresle mišice. Gibanje načeloma ni bilo ovirano, a v četrtek so bile že vidne prve posledice. It po stopnicah ali na wc je bil celi podvig, saj so me tako bolele mišice, da sem delala tako počasne gibe kot bi bila upokojenka :D včeraj je bilo malenkost boljše, ampak še vedno kar hudo, tako da sem si raje privoščila počitek namesto današnjega dne ;)
Vir: http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/brazil_butt_lift.do?e=287515

V četrtek, 11.12., sem naredila:
-> Cardio Axe - gre za plesno aerobno vadbo, v kateri so gibi lambade, sambe in precej gibanja z ritko :) med vadbo sem se počutila super, čeprav sem čutila posledice Bum Bum-ja, ampak sem bila čisto nasmejana. No proti koncu vadbe pa je bilo že auč in sem samo čakala, kdaj bo konec :)
-> Tummy Tuck - vadba za trebušne mišice. Jooj, kako jih imam v slabem stanju. Včasih sem to vadbo skoraj brez problemov opravila, v četrtk pa je bila ful naporna, tako da sem pri različičah plank vaje, delala osnovno plank z vmesnimi pavzami.
 
V petek, 12.12., počitek, mislim, da kar zaslužen. Včeraj so me bolele tako stegenske in zadnjične kot trebušne mišice, tako da je bil že vstajanje s postelje velik izziv :D mama mi je rekla, če ne pretiravam, ampak vem, da se bom po dveh tednih že malo navadila in ne bo več tako hudo, no vsaj upam ;)

Mi je pa mama rekla, da že zdej zgledajo noge malo boljše, bolj napeto, tako da mi to daje dodatno motivacijo :D you can do it, Mojca :))

Danes me spet čaka Bum Bum, ampak ker me mišice skorajda ne bolijo več, mislim, da ne bi smela imet večjih problemov :) po njem pa tuuš in žuranje, komaj čakam :D
Kljub oblačnem vremenu in malo nagajivem nosku, ki me hoče prepričat, da sem prehlajena, sem čisto naspidirana, poslušam pesmi in pojem zraven :)) lepo je biti dobre volje ;) uživajte!

Ni komentarjev:

Objavite komentar